22 oktober 2016

Politieke avond voor agrariërs met Elbert Dijkgraaf

 

Op vrijdag 4 november wordt in het Kulturhus de Klaampe Westerhaar een agrarische avond georganiseerd. Op deze avond zal Tweede Kamerlid prof. dr. E. Dijkgraaf  (SGP) spreken. Hij is een van de leiders van de landelijke oppositie tegen de steeds kritischer wordende houding van de overheid op het gebied van de agrarische sector. Hij behaalde recent nog succes met het uitstellen van de fosfaatrechten voor één jaar. Ook voert hij oppositie tegen het huidige Natura2000 beleid. 

's Middags zal Dijkgraaf enkele agrariërs bezoeken; hier zullen onder andere de huidige problemen van agrariërs worden besproken. Tevens zal gesproken worden met betrokkenen die nadelen ondervinden van het huidige Natura2000 beleid. 

's Avonds zal hij een korte inleiding houden over het onderwerp: ‘’De politieke situatie van de agrarische sector’’. Na deze korte inleiding zijn er voldoende mogelijkheden voor alle aanwezigen om vragen te stellen of met hem in gesprek te gaan. 

De opening van de avond is om 20:00 uur, de zaal is geopend vanaf 19:30 uur. Tijdens deze avond is er voor u een hapje en drankje. Een ieder is van harte welkom!Locatie: Kulturhus de Klaampe, Beeklaan 1, 7676 BC Westerhaar